Auditplus - Revisorløsning til Microsoft Dynamics NAV og C5

AuditPlus til Microsoft Dynamics C5 & NAV

Fremtidens revisor platform

Hvad enten jeres virksomhed benytter Microsoft Dynamics C5 eller NAV, så har vi en brancheløsning til jer.
AuditPlus er lavet med det formål, at gøre revisorer så effektiv som mulig og frigive tid. Løsningen kan sammensættes præcis som jeres virksomhed ønsker. Hele løsning er online, så I kan få adgang når som helst og hvor som helst.

  AuditPlus - Brancheløsning til revisorer

  Økonomisystem

  Kernen i AuditPlus er økonomisystemet, hvor  vi har bygget de nødvendige funktioner, som I har behov for; f.eks. nem håndtering af klient bogføring.

  AuditPlus

  Effektiv håndtering af bogholderiet. Bl.a. simulering af bogføring, balance erklæringer, fildeling, bilagsscan,  webportal, regnskabskonvertering, og meget mere.

  TimeView - Revisors daglige værktøj

  TimeView

  TimeView er revisorens daglige værktøj. Styring af medarbejdere og ressourcer. Automatisk tidsregistrering direkte fra Microsoft Outlook og dokumenthåndtering og arkivering.

  CaseWare hurtig afvikling hosted hos Inventio.IT

  CaseWare/Magnus

  Både AuditPlus og TimeView er integreret med afslutningsprodukter som CaseWare og Magnus. Træk f.eks. tal ud fra Microsoft Dynamics NAV, og lav årsafslutningen i CaseWare.

  Hvem er vi, og hvad kan vi gøre for dig?

  Vi er ca. 70 medarbejdere fordelt på afdelinger på Sjælland, Fyn og Jylland, men dækker hele Danmark. Vores primære fokusområde er rettet mod små og mellemstore virksomheder, fordelt over alle brancher, da vores kompetencer og erfaringer bedst kommer til udtryk her.

  Vores historie

  Vi blev etableret i 2001. Vi blev udnævnt til Gazelle 2008, 2009 og 2010. Og vi blev kåret som årets Microsoft forhandler af økonomisystemer til små og mellemstore virksomheder i 2010, 2011, 2013 og 2014, samt Årets Microsoft ERP Cloud Partner SMB C5/NAV i 2015.  Vi har fået anerkendelsen "Medlem af Microsoft President's Club" i 2011, 2013 og 2014, hvilket betyder at Microsoft har kåret Inventio.IT til at være blandt de 5% bedste Microsoft Dynamics partnere i verden. Endvidere er vi kåret til Årets læreplads i Danmark i 2012.

 

  Klik her for at starte support

  Online Support

  Ønsker du support?  Ring til Inventio.IT på tlf. +45 70 26 98 99

  Start fjernstyringssupport:  Real-Time Support efter gældende takst*
  Ønskes fjernopkobling bliver du opkrævet et opkoblingsgebyr på kr. 350,00,-.  Minimum fakturering: ½ time.

  Hvad betyder det for mig, når Microsoft lukker Dynamics C5 2012?

  Du har muligvis hørt, at Microsoft har valgt at stoppe udviklingen af C5 2012, og du derfor er nødsaget til at skifte økonomisystem inden udgangen af 2018?

  Det er ikke helt sandt. Det afhænger af, om du har købt eller lejer din C5 2012 licens, og hvilken C5 2012 version du benytter. Vi giver dig svar på dine spekulationer omkring fremtiden med C5 2012.

 

Tilmeld NyhedsbrevIndtast dine oplysninger
Vælg dine interesser
C5 CRM Hosting IT sikkerhed NAV Office 365