Auditplus - Revisorløsning til Microsoft Dynamics NAV og C5

AuditPlus til Microsoft Dynamics C5 & NAV

Fremtidens revisor platform

Hvad enten jeres virksomhed benytter Microsoft Dynamics C5 eller NAV, så har vi en brancheløsning til jer.
AuditPlus er lavet med det formål, at gøre revisorer så effektiv som mulig og frigive tid. Løsningen kan sammensættes præcis som jeres virksomhed ønsker. Hele løsning er online, så I kan få adgang når som helst og hvor som helst.

  Økonomisystem

  Økonomisystem

  Kernen i AuditPlus er økonomisystemet, hvor  vi har bygget de nødvendige funktioner, som I har behov for; f.eks. nem håndtering af klient bogføring.

  AuditPlus

  AuditPlus

  Effektiv håndtering af bogholderiet. Bl.a. simulering af bogføring, balance erklæringer, fildeling, bilagsscan,  webportal, regnskabskonvertering, og meget mere.

  TimeView

  TimeView

  TimeView er revisorens daglige værktøj. Styring af medarbejdere og ressourcer. Automatisk tidsregistrering direkte fra Microsoft Outlook og dokumenthåndtering og arkivering.

  CaseWare/Magnus

  CaseWare/Magnus

  Både AuditPlus og TimeView er integreret med afslutningsprodukter som CaseWare og Magnus. Træk f.eks. tal ud fra Microsoft Dynamics NAV, og lav årsafslutningen i CaseWare.

Hvem er vi, og hvad kan vi gøre for dig?

Vi er ca. 70 medarbejdere fordelt på afdelinger på Sjælland, Fyn og Jylland, men dækker hele Danmark. Vores primære fokusområde er rettet mod små og mellemstore virksomheder, fordelt over alle brancher, da vores kompetencer og erfaringer bedst kommer til udtryk her.

Vores historie

Vi blev etableret i 2001. Vi blev udnævnt til Gazelle 2008, 2009 og 2010. Og vi blev kåret som årets Microsoft forhandler af økonomisystemer til små og mellemstore virksomheder i 2010, 2011, 2013 og 2014, samt Årets Microsoft ERP Cloud Partner SMB C5/NAV i 2015.  Vi har fået anerkendelsen "Medlem af Microsoft President's Club" i 2011, 2013 og 2014, hvilket betyder at Microsoft har kåret Inventio.IT til at være blandt de 5% bedste Microsoft Dynamics partnere i verden. Endvidere er vi kåret til Årets læreplads i Danmark i 2012.

 

  Online Support

  Ønsker du support?

  Ring til Inventio.IT på tlf. +45 70 26 98 99

  Start fjernstyringssupport

  Real-Time Support efter gældende takst*

  Ønskes fjernopkobling bliver du opkrævet et opkoblingsgebyr på kr. 350,00,-.  Minimum fakturering: ½ time.

 

Tilmeld NyhedsbrevIndtast dine oplysninger
Vælg dine interesser
C5 CRM Hosting IT sikkerhed NAV Office 365