Auditplus - Revisorløsning til Microsoft Dynamics NAV og C5

  AuditPlus til Microsoft Dynamics C5 & NAV - Fremtidens revisor-platform

  Hvad enten din virksomhed benytter Microsoft Dynamics C5 eller NAV, så har vi brancheløsningen - AuditPlus.
  AuditPlus er udviklet med det enkle formål: At gøre revisorer så effektiv som mulig og frigive ressourcer og tid. AuditPlus kan sammensættes præcis efter din virksomheds behov og ønsker. Hvis du vælger en online løsning, kan du udføre arbejdet når som helst og hvor som helst.

 

  AuditPlus - Brancheløsning til revisorer

  Økonomisystem

  Kernen i AuditPlus er økonomisystemet, hvor  vi har bygget de nødvendige funktioner, som din virksomhed har behov for, f.eks. nem håndtering af klient bogføring.

  Brancheløsning til revisorer

  Effektiv håndtering af bogholderiet. Bl.a. simulering af bogføring, balance erklæringer, fildeling, bilagsscan, webportal, regnskabskonvertering, og meget mere.

  TimeView - Revisors daglige værktøj

  Værkøj til kontrol over processen

  TimeView er revisorens daglige værktøj. Styring af medarbejdere og ressourcer. Automatisk tidsregistrering direkte fra Microsoft Outlook og dokumenthåndtering og arkivering.

  CaseWare hurtig afvikling hosted hos Inventio.IT

  Automatisering 

  Både AuditPlus og TimeView er integreret med afslutningsprodukter, såsom CaseWare og Magnus. Træk f.eks. tal ud fra Microsoft Dynamics NAV og lav årsafslutningen i CaseWare.

  Hvem er Inventio.IT?

  Vi er ca. 70 medarbejdere fordelt på afdelinger på Sjælland, Fyn og Jylland, men dækker hele Danmark. Vores primære fokusområde er rettet mod små og mellemstore virksomheder, fordelt over alle brancher, da vores kompetencer og erfaringer bedst kommer til udtryk her.

  Inventio.IT blev etableret i 2001. Vi blev udnævnt til Gazelle 2008, 2009 og 2010. Og vi blev kåret som årets Microsoft forhandler af økonomisystemer til små og mellemstore virksomheder i 2010, 2011, 2013 og 2014, samt Årets Microsoft ERP Cloud Partner SMB C5/NAV i 2015. Vi har fået anerkendelsen "Medlem af Microsoft President's Club" i 2011, 2013 og 2014, hvilket betyder at Microsoft har kåret Inventio.IT til at være blandt de 5% bedste Microsoft Dynamics partnere i verden. Endvidere er vi kåret til Årets læreplads i Danmark i 2012.

  Online Support

  Ønsker du support?  Ring til Inventio.IT på tlf. 70 26 98 99. 
  Start fjernstyringssupport:  Real-Time Support efter gældende takst*.

  Ønskes fjernopkobling bliver du opkrævet et opkoblingsgebyr på kr. 350,00,-.  Minimum fakturering: ½ time.

  Hvad betyder det for mig, at C5 2012 udgår?

  Du har muligvis hørt, at Microsoft har valgt at stoppe med at udvikle opdateringer til C5 2012. Hvilken betydning det har for dig afhænger af, om du har købt eller lejer din C5 2012 licens, og hvilken C5 2012 version du benytter. Vi giver dig svar på dine omkring fremtiden med C5 2012.

Tilmeld NyhedsbrevIndtast dine oplysninger
Vælg dine interesser
C5 CRM Hosting IT sikkerhed NAV Office 365